PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Karim Rekik definitief overnemen van Manchester City

PSV huurde Karim Rekik de afgelopen twee seizoenen van Manchester City. De Engelse grootmacht ziet toekomst in hem en wel hem graag verhuren aan een club die speelt in een andere divisie dan de Nederlandse. PSV hoopt hem op permanente basis te kunnen overnemen.

Technisch manager Marcel Brands zegt zaterdagmorgen in De Telegraaf dat de twintigjarige Rekik eigenlijk drie opties heeft. “Eén is dat PSV hem koopt, dat zou hopelijk haalbaar zijn voor ons. Twee is bijtekenen bij Manchester City, die kans acht ik het minst groot. De derde optie is dat een andere club hem koopt. Manchester City wilde hem eerst in een andere competitie verhuren, maar Karim wil niet meer worden verhuurd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.