‘Memphis Depay maakt keuze bekend aan de clubleiding’

Liverpool wordt niet de nieuwe club van Memphis Depay. De vleugelaanvaller heeft laten weten niet in te gaan op de belangstelling van die club. Dit weet The Sun te melden. Ook het Franse PSG hoeft niet te rekenen op zijn komst.

Hij wil zelf graag de overstap maken naar Manchester United. De club van manager Louis van Gaal geldt als de absolute droomclub voor de PSV’er, die bereid is wat langer op een transfer te wachten. United wil namelijk eerst de defensie versterken en gaat daarna pas met Depay praten. De club heeft bij PSV al wel geïnformeerd naar de vraagprijs, die zo’n 30 miljoen euro bedraagt. PSV is op de hoogte van de wensen van Depay.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer