‘Nieuwe blessure maakt einde aan seizoen voor Arjen Robben’

Arjen Robben is deze week opnieuw geblesseerd geraakt. Na net hersteld te zijn van een buikspierblessure kampt hij nu met een spierscheuring. Naar verluidt is hij er minimaal zes weken uit.

Door zijn vervelende blessure moet Robben de halve finale van de beker tegen Bayer Leverkusen laten schieten en kan hij niet in actie komen in de kwartfinale van de CL, waar de Duitse recordkampioen tegenover FC Porto (15 en 21 april) staat. Mocht Bayern de halve eindstrijd van het miljoenenbal halen, dan is deze zelfs in gevaar voor onze landgenoot. Naar verwachting moet hij in totaal passen voor minimaal vijf competitiewedstrijden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer