PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Terugkeer naar PSV zou niet zo slecht zijn voor Ibrahim Afellay’

De komende maanden worden spannend voor Ibrahim Afellay. De speler die door FC Barcelona wordt verhuurd aan Olympiakos kampt met een aflopend contract. De kans lijkt klein dat hij een nieuwe aanbieding krijgt van de Catalaanse grootmacht, dus een transfervrij vertrek ligt in het verschiet.

“Zoals ik hem ken, zal hij de ambitie hebben om zich te bewijzen in een grote competitie”, stelt voormalig bondscoach Bert van Marwijk in gesprek met De Telegraaf. ”Maar een terugkeer naar PSV zou misschien nog niet zo slecht zijn. PSV zou een speler als Afellay goed kunnen gebruiken en in Eindhoven kan hij frequent spelen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.