PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt concurrentie van Feyenoord in de strijd om middenvelder van Manchester United’

PSV heeft in de strijd om Andreas Hoelgebaum Pereira concurrentie gekregen. Feyenoord wil de middenvelder namelijk ook overnemen van Manchester United waar hij in het bezit is van een aflopend contract. Dat weet de Belgische sportjournalist Sven Claes te melden op Twitter.

Volgens Claes nam PSV een jaar geleden al voor het eerst contact op met de negentienjarige Pereira, die bij Manchester United in het bezit is van een aflopend contract. Hoewel de Braziliaanse Belg als een absoluut supertalent geldt, lijkt een doorbraak in Engeland niet aanstaande. Om die reden weigert de tiener zijn verbintenis te verlengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.