PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gudelj en Wijnaldum na dit seizoen naar het buitenland’

Nemanja Gudelj en Georginio Wijnaldum lijken bezig aan hun laatste maanden in de Nederlandse eredivisie. Althans, dat zijn de woorden van Dick Advocaat. Hij werkte in het verleden samen met beide spelers bij respectievelijk AZ en PSV.

In zijn tijd bij PSV had Advocaat Wijnaldum bij de groep. Als trainer van AZ en bondscoach van Servië maakte de keuzeheer kennis met de kwaliteiten van Gudelj. “Dit zijn moderne, complete middenvelders, die heel belangrijk zijn voor de elftallen waarin zij spelen. Gudelj is de middenvelder met veel power, hij is goed in de duels en heeft een uitstekende trap”, zegt Advocaat in De Telegraaf.

“Wijnaldum is een slimme, conditioneel sterke speler, die veel gevaar sticht met loopacties en steekpasses. Deze jongens hebben een heel mooie toekomst voor zich”, vervolgt Advocaat. “Dit zijn jongens met heel veel mogelijkheden, die deze zomer al de overstap naar grote Europese competities gaan maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.