PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om Braziliaanse aanvaller van twaalf miljoen euro’

Ajax en PSV schijnen in de markt te zijn voor de Braziliaan Douglas Coutinho. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Atlético Paranaense. Dit weet Renato Duprat te melden, werkend voor Doyen Sports Group. Volgens hem is Nederland de volgende stop.

Doyen heeft 70 procent van de transferrechten van de twintigjarige Douglas in handen; daar zou de investeringsmaatschappij liefst twaalf miljoen euro voor hebben betaald. Zo’n bedrag zal Ajax of PSV zeker niet ophoesten, maar Doyen wil dat de aanvaller zich gaat ontwikkelen in Nederland, zodat hij vervolgens een toptransfer kan maken en echt serieus geld kan gaan opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.