PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV denkt aan Ruiz, Afellay en Van Ginkel’

PSV is als winterkampioen de winterstop ingegaan. Toch voelen de Eindhovenaren de hete adem van Ajax in de nek. Nu is het dus het perfecte moment om de selectie een impuls te geven.

“Spelers als Van Ginkel, Afellay, Ruiz of wie je nog meer kunt bedenken; het zijn uitstekende voetballers”, aldus technisch manager Marcel Brands in het Algemeen Dagblad. “Maar je zou ze dan iets moeten kunnen bieden.” En dat is er niet. “Kijk naar ons huidige elftal, naar de strijd die er nu al wekelijks is op ons middenveld. De boel staat inmiddels op poten. En dat geldt ook voor de hiërarchie”, legt Brands uit. De technisch manager houdt zich dan ook al meer bezig met de komende transferperiode in de zomerstop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.