PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis Depay: ‘Ik ben nog niet de beste voetballer van Nederland’

De carriere van Memphis Depay is het laatste jaar in een stroomversnelling geraakt. Hij speelde een meer dan prima WK in Brazilie en ook dit seizoen is hij één van de smaakmakers in de Eredivisie. Het is afwachten hoelang de vleugelaanvaller nog in Eindhoven te bewonderen zal zijn.

De twintigjarige Depay is ambitieus, maar blaast niet te hoog van de toren. “Ik vind mezelf nog niet de beste van Nederland”, zegt de linksbuiten in De Volkskrant. “Ik vind Georginio Wijnaldum een goede, belangrijke speler. We gaan dit jaar samen kampioen worden en dan zien we wel weer. Misschien speel ik volgend seizoen wel Champions League met PSV, misschien ga ik naar een andere mooie club. Ik plan niets. Ik wil gewoon stappen zetten in mijn carrière.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.