PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Internazionale probeert zich te versterken met transfervrije Oranje-International

Inter Milaan wordt mogelijk de nieuwe werkgever van Ibrahim Afellay. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Barcelona en mag uitzien naar een andere club. Milaan verkent alvast de mogelijkheden om hem transfervrij over te nemen.

Als Afellay naar Milaan komt dan is hij 29 jaar en heeft, mits hij gevrijwaard blijft van blessures, nog zeker een paar goede seizoenen voor zich, zo redeneert men in Milaan. Hem in januari al overnemen lijkt niet aan de orde, mede doordat Inter ook al bezig is Lukas Podolski aan te trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.