PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wordt weer kampioen, want PSV is verdedigend te zwak’

PSV gaat als kampioen de winterstop in. Ajax staat op vier punten van de Eindhovenaren en Feyenoord volgt op dertien punten. Analisten Aad de Mos en Arnold Bruggink denken dat PSV kampioen van Nederland wis aan het einde van de rit, maar Pierre van Hooijdonk heeft een andere mening. Hij denkt dat Ajax in mei weer met de schaal in haar handen staat.

“Schrijf toch Ajax maar weer op”, vertelt Van Hooijdonk in het Algemeen Dagblad. “Niet dat ik zo onder de indruk ben, maar PSV blijft verdedigend te zwak. Dat blijft echt het probleem, ook als je zo’n goede aanval hebt als zij. En zo’n overwinning van Ajax bij Excelsior… Tja, dat toont wel weer de signaaltjes van een toekomstig kampioen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.