PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax probeert PSV af te troeven in strijd om nieuwe Zlatan Ibrahimovic’

In navolging van PSV probeert nu ook Ajax jacht te maken op Gianluca Scamacca. Dit weet Voetbal International te melden. De jonge aanvaller die pas 15 jaar oud is heeft nu al een lengte van 1,93 bereikt! Op 1 januari wordt hij zestien jaar oud en mag dan zijn eerste profcontract ondertekenen. Momenteel speelt hij in de jeugd van AS Roma.

‘De nieuwe Zlatan Ibrahimovic’ van de Romeinse topclub nam eind november een kijkje in de keuken van PSV. De technische beleidsbepalers van de Eindhovenaren waren onder de indruk van de pas 15-jarige goaltjesdief. Scamacca is sinds enige tijd jeugdinternational van Italië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.