‘Koeman hoopt PSV af te troeven in strijd om nieuwe ‘Ibrahimovic’

PSV hoopt zich op korte termijn te versterken met de diensten van Gianluca Scamacca. De aanvaller staat onder contract bij AS Roma waar hij in de jeugdopleiding speelt. Met zijn vijftien jaar en zijn 1.96 is hij een opvallende verschijning. Onlangs was hij al op de Herdgang om te praten met PSV over een eventuele overgang.

Op 1 januari viert Scamacca zijn zestiende verjaardag, vanaf dat moment mag hij ook zijn eerste profcontract tekenen. Dat kan hij doen bij AS Roma, de club waar hij indruk maakt in de jeugd. Bij de Italiaanse club kan de jongeling een contract krijgen voor 1450 euro per maand, de familie van de voetballer ziet echter liever een hogere vergoeding.

De aanbiedingen van PSV en Southampton zijn volgens La Gazzetta dello Sport interessanter voor Scamacca. De kans is dan ook groot dat de vijftienjarige aanvaller, die fysiek ver voor ligt op veel leeftijdgenoten, kort na zijn zestiende verjaardag naar het buitenland trekt. Volgens de Italiaanse krant heeft het Southampton van trainer Ronald Koeman de beste papieren om Scamacca in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.