Topper tussen PSV en Feyenoord verplaatst naar dinsdagavond

De topper tussen PSV en Feyenoord die eigenlijk zondag zou moeten worden gespeeld is verplaatst naar dinsdagavond. Dit vanwege de problemen die PSV momenteel ondervindt in Portugal. Daar werd gisteren het Europa League-duel tegen Estoril gestaakt vanwege langdurige regenval.

Door het verplaatsen van de wedstrijd krijgt ook PSV voldoende rust in aanloop naar het competitieduel, zo luidt het statement van de KNVB. “Dat is een sportief uitgangspunt dat we heel belangrijk vinden. We hopen dat fans die zondag zouden gaan ook dinsdagavond de mogelijkheid hebben om te gaan”, aldus operationeel directeur Gijs de Jong van de KNVB.

De aftrap zal zijn om 20.45uur.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer