Ruud van Nistelrooy debuteert vrijdag als hoofdtrainer

Ruud van Nistelrooy zal vrijdagavond debuteren als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Hij zal de plek bij Jong PSV innemen van Darije Kalezic. Dit in teken van zijn cursus betaald voetbal die hij momenteel volgt. Van Nistelrooij is bezig zijn papieren te halen om als zelfstandig trainer aan de slag te kunnen gaan.

De 38-jarige oud-international sloot na het seizoen 2011/12 zijn loopbaan af in het shirt van Málaga. In juni 2013 pakte hij vervolgens een rol op als jeugdtrainer in Eindhoven: daar ontfermde hij zich over PSV Onder-17. In maart van dit jaar maakte de KNVB bekend dat Van Nistelrooij assistent-bondscoach van Guus Hiddink zou worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.