‘Premier League-clubs willen sterspeler van PSV in de winter’

Memphis Depay kan in de winter de overstap maken naar Newcastle United en Everton. Beide clubs hebben meer dan gemmiddelde interesse in de vleugelflitser van de Eindhovenaren. Dit weten diverse Britse media te melden.

Newcastle United en Everton zijn op zoek naar nieuwe impulsen voor aan de linkerkant en hebben de naam van Depay derhalve genoteerd. De media in Engeland schrijven dat PSV er rekening mee houdt dat er (top)spelers in januari kunnen vertrekken indien een club bereid is om aan de vraagprijs te voldoen. PSV wil Depay niet voor minder dan twintig miljoen euro laten gaan. De aanvaller zelf wil eerst kampioen worden, alvorens hij over een transfer nadenkt. In augustus tekende hij een nieuw contract tot medio 2018.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.