PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV versterkt zich met speler van FC Barcelona

De overgang van Bobby Adekanye maar PSV is zo goed als rond. Volgens het medium Medium SL10 wordt de transfer vrijdag helemaal afgerond. Het 15-jarige talent speelt momenteel in Spanje bij FC Barcelona.

”Bobby start deze week bij PSV. Hij zal op vrijdag een contract ondertekenen en voor de Onder 16 en Onder 17 teams gaan uitkomen. We zullen moeten afwachten hoe hij zich bij zijn nieuwe club weet aan te passen. Hij heeft met geen enkele club in Nederland problemen”, aldus de vader van Adekanye.

Hij speelde eerder in Nederland voor Ajax. de transfer is voortgekomen omdat Barca het niet zo nauw nam met de transferregels. Hij keert nu voor minimaal een jaar terug.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.