PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV biedt op zijspoor belande vleugelflitser toch een nieuw contract aan’

Het lijkt niet waarschijnlijk dat Zakaria Bakkali nog een toekomst heeft bij PSV, maar toch willen ze hem een nieuw contract geven. Dit om te voorkomen dat de Eindhovenaren de opleidingsvergoeding van drie ton mislopen bij een vertrek van de speler.

Om recht te hebben op de door de UEFA vastgestelde opleidingsvergoeding van 310.000 euro is het vereist dat Bakkali in de gelegenheid wordt gesteld om zijn huidige verbintenis, die komende zomer afloopt, te verlengen. Volgens het Eindhovens Dagblad kan Bakkali na de winterstop een aanbieding verwachten. De kans dat het tot een akkoord komt is overigens klein.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.