PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ras-PSV’er sloeg aanbod van Ajax af’

Jorrit Hendrix (19) raakt steeds beter op dreef in de hoofdmacht van PSV. De jonge middenvelder had ook zomaar bij een andere club kunnen spelen. Ajax had namelijk verregaande interesse in hem.

”Op het moment dat Ajax interesse toonde speelde ik in de A1 en werd al duidelijk dat Cocu trainer zou worden van het eerste. Ik zou een kans krijgen”, legt de geboren Limburger uit aan NUsport. ”En als ik eerlijk ben dan was het voor mij ook geen optie om naar Ajax te gaan. Dat zou niet goed voelen. Ik speel hier al vanaf mijn negende, ben een ras-PSV’er. En ook een supporter van de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.