PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal of Manchester United volgende halte van Georginio Wijnaldum’

Het voetballeven van Georginio Wijnaldum ligt zeer waarschijnlijk in de Premier League. De aanvoerder van PSV wil graag hogerop en Manchester United en Arsenal lijken de grootste kanshebbers op zijn krabbel.

De Daily Express stelt donderdag dat Arsenal en Manchester United kandidaten zijn om Wijnaldum over te nemen van PSV. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2018 en enkele maanden geleden kreeg de Oranje-international een financiële opwaardering. Arsenal en Manchester United zullen dus met een sterk bod moeten komen, om PSV ervan te overtuigen dat Wijnaldum mag vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.