‘Op zijspoor belande PSV’er kan overstap maken naar absolute topclubs’

Hoewel Zakaria Bakkali er bij PSV niet meer aan te pas komt heeft hij over belangstelling niet te klagen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Inter Milan in de markt is voor hem maar volgens The Daily Express kunnen daar nu ook Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United bijgevoegd worden.

Al maandenlang kibbelen Bakkali en PSV over een verlenging van zijn aflopende contract. De talentvolle aanvaller heeft de club laten weten niet te willen bijtekenen. Hiermee is hij in ongenade gevallen bij zowel Philip Cocu als de bij de trainer van Jong PSV. Op speeltijd hoeft de Belgisch-Marokkaanse voetballer dus niet meer te rekenen.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer