PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Op zijspoor belande PSV’er kan overstap maken naar absolute topclubs’

Hoewel Zakaria Bakkali er bij PSV niet meer aan te pas komt heeft hij over belangstelling niet te klagen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Inter Milan in de markt is voor hem maar volgens The Daily Express kunnen daar nu ook Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United bijgevoegd worden.

Al maandenlang kibbelen Bakkali en PSV over een verlenging van zijn aflopende contract. De talentvolle aanvaller heeft de club laten weten niet te willen bijtekenen. Hiermee is hij in ongenade gevallen bij zowel Philip Cocu als de bij de trainer van Jong PSV. Op speeltijd hoeft de Belgisch-Marokkaanse voetballer dus niet meer te rekenen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.