PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mist eerste vier aanvoerders in treffen met AZ

PSV zal gehavend beginnen aan het duel met AZ dit weekend. De Eindhovenaren missen namelijk de eerste vier aanvoerders binnen het team.

Georginio Wijnaldum mist de wedstrijd door een knieblessure, Stijn Schaars is herstellende van een maandenlange kwetsuur, Oscar Hiljemark is op de weg terug van een heupoperatie en Jeffrey Bruma zit zaterdag een schorsing uit. Eén van de andere leiders in Eindhoven, Memphis Depay, is een twijfelgeval voor het duel in het Philips Stadion. Mocht hij fit voldoende zijn om te starten tegen AZ, dan lijkt de kans aanwezig dat Cocu de jonge aanvaller de aanvoerdersband om de arm schuift.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.