‘Ronald Koeman in beeld om Guus Hiddink per direct op te volgen bij Oranje’

Guus Hiddink kent een verschrikkelijke slechte start met het Nederlands Elftal. Ronald Koeman is pas dit seizoen actief als hoofdtrainer van Southampton en gaat daar flitsend van start. Volgens The Daily Mail krijgt Southampton het nog moeilijk om Koeman voor de club te behouden.

De Hollander zou namelijk in beeld zijn bij de KNVB om Guus Hiddink op te volgen, na de dramatische resultaten van de afgelopen maand met Oranje. Overigens is een vroegtijdig afscheid van Hiddink nog niet zeker. De KNVB wil eerst met Hiddink de voorbije interlands van Oranje evalueren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.