PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-icoon: ‘Hiddink moet de eer nu aan zichzelf houden’

Oud-voorzitter van PSV Harry van Raay vindt dat Guus Hiddink moet opstappen als trainer van Oranje. Deze man is niet de enige die kritiek heeft op Hiddink, de kritiek komt van alle kanten. Toch vindt hij wel dat de grootste schuld legt bij de spelers.

De 78-jarige Van Raaij denkt verder dat Hiddink zich heeft vergist in de spelersgroep. “Als Hiddink zelf de consequenties trekt van iets wat niet gaat, dan vind ik dat groter dan door blijven gaan en door iedereen op de vingers getikt te worden. Daar is Guus Hiddink gewoon te groot voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.