‘Ronaldo wilde Arjen Robben als ploeggenoot hebben bij Madrid’

Cristiano Ronaldo is niet erg te spreken over het transferbeleid van zijn geliefde club. Dit weet voormalig voorzitter Ramon Calderon weten. Dit jaar vertrokken Angel di Maria en Xabi Alonso bij de Koninklijke. Twee spelers die hij zag als erg belangrijk.

“De indruk die ik krijg is dat hij het beleid van de huidige voorzitter zat is”, zegt Calderon tegen Talksport. “Toen hij naar Real Madrid kwam, dacht hij dat Arjen Robben een teamgenoot van hem zou worden. Maar toen werd Robben opeens verkocht. Twee jaar geleden werd weer Gonzalo Higuaín verkocht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.