‘PSV heeft vrees voor blessure van Memphis Depay’

Memphis Depay moest zaterdag al vroeg naar de kant in het duel met PEC Zwolle. Met een ogenschijnlijke liesblessure ging de sterspeler van de Eindhovenaren al na 18 minuten naar de kleedkamer. Er is nog niets bekend over de ernst van de kwetsuur. Vandaag zal er een MRI-scan plaatsvinden om dit uit te zoeken.

“Het zou een aderlating zijn als we hem een paar duels niet kunnen gebruiken, want Memphis kan het verschil maken”, vertelt Cocu. Wijnaldum vult hem aan: “Memphis is een heel belangrijke speler voor ons. Niet alleen door zijn acties en zijn goals, maar hij bindt ook meerdere tegenstanders, waardoor anderen gemakkelijker kunnen voetballen. Het zou heel slecht nieuws zijn als hij er langere tijd uitligt. Laten we hopen dat het meevalt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer