PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Paris SG meldt zich bij PSV voor Georginio Wijnaldum’

Paris SG is erg onder de indruk van de prestaties van PSV-middenvelder Georginio Wijnaldum. De topclub uit Frankrijk heeft zich in een eerder stadium bij PSV gemeldt om de speler over te nemen. De Eindhovenaren zijn absoluut niet bereidt om hun sterspeler te laten gaan. Dit weet de Telegraaf te melden.

PSV wil Wijnaldum nog minimaal één seizoen in Eindhoven proberen te houden. Bovendien heeft de Oranje-international zelf meermaals aangegeven eerst kampioen van Nederland te willen worden, alvorens hij naar het buitenland vertrekt. Die woorden zette hij kracht bij door onlangs zijn contract met een seizoen te verlengen.

Toch geeft de Franse topclub niet zomaar op. Naar verluidt zal de club er alles aan doen om de speler binnen te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.