Memphis Depay blijft bij PSV en verlengt contract tot medio 2018

Memphis Depay heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract bij PSV. Zijn huidige contract liep in 2017 af, en nu is daar een jaar bijgekomen. Bij PSV wil Depay om de prijzen gaan spelen en deze ook winnen.

“Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen”, benadrukt Depay op de clubsite. “Ik wil me graag verder ontwikkelen in dit team, waarmee we vorig seizoen een weg zijn ingeslagen om succes te hebben. Ik wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken voor de ploeg.” Volgens technisch manager Marcel Brands heeft PSV achter de schermen hard gewerkt om de aanvaller in ieder geval dit seizoen nog in Eindhoven te houden. Er was volop belangstelling voor het toptalent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.