‘Investeringsmaatschappij Doyen ziet in PSV een interessante partner’

Investeringsmaatschappij Doyen ziet een samenwerkingsverband met PSV wel zitten. Dit weet Voetbal International te melden. Directeur van het bedrijf Nelio Lucas heeft een prima realtie met Marcel Brands en ziet veel talent lopen bij de Eindhovenaren.

Doyen is vooral geinteresseerd in Georginio Wijnaldum. De aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van Atletico Madrid, waar de investeringsmaatschappij nauw mee samen werkt. In Nederland werken ze al samen met FC Twente. Zo hadden ze een groot aandeel in de transfers van Tadic en Promes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.