‘PSV toont interesse in ervaren Kroatische verdediger’

Naar verluidt is PSV geinteresseerd in de diensten van Vredan Corluka. Dit weet de Spaanse journalist Rafa Sahuquillo althans de melden. Hij zou in beeld komen wanneer de verhuur van Karim Rekik niet door zou gaan.

Corluka speelt momenteel voor Lokomotiv Moskou en was afgelopen zomer actief tijdens het WK in Brazilië. De centrale verdediger mocht in alle wedstrijden van het Kroatisch elftal meedoen. Ook als de verhuur van Rekik door zou gaan, dan nog is hij in beeld als aankoop. De Eindhovenaren zoeken namelijk nog een vervanger van de vertrokken Mathias ‘Zanka’ Jörgensen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.