Spurs heeft bijna 19 miljoen euro over voor Memphis Depay

Tottenham Hotspur gaat een bod uitbrengen op Memphis Depay. Naar verluidt hebben de Londenaren 15 miljoen pond over voor de vleugelsflitser van PSV. Dit weet Goal te melden. De jongeling maakte afgelopen zomer grote indruk op het WK in Brazilie.

Afgelopen weekend zei de vleugelspeler dat hij het naar zijn zin heeft bij PSV, maar dat hij ‘natuurlijk’ gaat nadenken als zich een ‘mooie club’ uit een ‘grote competitie’ voor hem meldt. Aan welke clubs hij daarbij denkt liet Depay in het midden, maar Tottenham Hotspur komt wellicht in aanmerking. Vorig seizoen finishten the Spurs als zesde in de Premier League, voor velen hét voetbalwalhalla in Europa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.