‘PSV wil speler van FC Barcelona voor één seizoen huren’

Bobby Adekanye zal dit seizoen hoogstwaarschijnlijk op huurbasis voor PSV gaan spelen. Dit weet het ED te melden. De 15-jarige jeugdspeler staat momenteel onder contract bij FC Barcelona. Door een sanctie van de FIFA momenteel geen wedstrijden voor FC Barcelona spelen en zou daarom graag tijdelijk de overstap naar Eindhoven maken. Hij speelde zaterdag al mee in een oefenwedstrijd met de B1.

PSV is nu van plan om Adekanye voorlopig onderdak te bieden. Hoofd jeugdscouting Rini de Groot heeft na overleg met hoofd jeugdopleidingen Art Langeler contact gelegd met de familie van het talent en met zijn werkgever FC Barcelona. Ze denken dat hij het niveau van de B-jeugd kan opkrikken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.