‘PSV wil deze week transfer van Defour en Rekik af te ronden’

PSV hoopt zich deze week te versterken met verdediger Karim Rekik en middenvelder Steven Defour. De einhovenaren zijn al enige tijd bezig met de twee spelers, maar wisten deze nog vast te leggen.

De komst van Steven Defour lijkt lastig te worden. De Eindhovenaren hebben wat betreft de middenvelder van FC Porto niet alleen te maken met zijn huidige club, maar ook met investeringsmaatschappijen.

Daarnaast hoopt PSV zich opnieuw weer te versterken met Karim Rekik. Wanneer de mandekker met Manchester City terug is gekeerd van de trip naar de Verenigde Staten zullen de Eindhovenaren contact zoeken met de clubleiding van de Premier League-club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.