‘Memphis Depay bovenaan lijstje van Tottenham Hotspur’

Tottenham Hotspur hoopt zich deze transferperiode nog te versterken met Memphis Depay. De vleugelsflitser van PSV maakte dit seizoen furore op het WK in Brazilie en dat is ook de nieuwe trainer Mauricio Pochettino opgevallen. Hij zou hem graag naar Londen willen halen. Dit weet het medium The Guadian te melden.

Het is echter maar de vraag of The Spurs kunnen voldoen aan de transfersom die PSV vraagt voor Depay. De Eindhovenaren zouden namelijk pas bereid zijn om de tafel te gaan met geïnteresseerde clubs bij bijdragen boven de twintig miljoen euro. Eerder gaf Depay zelf aan een vertrek naar het buitenland niet uit te sluiten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer