‘Anderlecht mengt zich in de strijd om Steven Defour’

PSV krijgt serieuze concurentie in de strijd om Steven Defour. Alleen weken zijn de Eindhovenaren bezig om de middenvelder binnen te halen maar nog steeds is er geen akkoord over de transfersom met zijn club Porto. Gisteren heeft Anderlecht zzich officieel gemeld voor de speler.

Normaal meldt een club zich pas als duidelijk is dt een speler geinteresseerd is in een overgang. Onduidelijk is of Defour in dit geval ook aan Anderlecht heeft laten doorschemeren open te staan voor een terugkeer naar België. Tot op dit moment leek PSV de beste papieren te hebben voor de komst van de Belgische international.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.