‘Louis van Gaal doet geen paniekaankopen en wacht op Kevin Strootman’

Louis van Gaal is niet van plan om paniekaankopen te gaan doen om zijn club Manchester United te versterken. Volgens Goal.com wil hij vol voor de komst van Kevin Strootman gaan. De middenvelder staat momenteel onder contract bij AS Roma waar hij momenteel hersteld van een zware blessure.

Van Gaal vindt de huidige selectie van Manchester United niet in balans en zou daarom graag een ‘box-to-box player’ willen hebben, oftewel een middenvelder die heel het veld bespeelt. Arturo Vidal was aanvankelijk de beoogde speler voor deze functie, maar de Chileen wenst Juventus niet te verlaten. Daarom kwam Van Gaal weer bij Strootman uit.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.