PSV trekt aanbieding voor Zakaria Bakkali in

De toekomst van Zakaria Bakkali lijkt niet meer in Eindhoven te liggen. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de club de aanbieding voor de vleugelspeler ingetrokken.

De achttienjarige Bakkali trad in december 2013 met PSV in gesprek over een nieuw contract en beloofde meerdere malen te zullen bijtekenen. Het Belgische probleemkind bleef echter maar met aanvullende eisen komen en kwam diverse afspraken met de club niet na. PSV heeft daarop de aanbieding voor een nieuw, vijfjarig contract ingetrokken. Mocht Bakkali onverwachts toch bijdraaien, moeten beide partijen opnieuw in onderhandeling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.