PSV kan nog vijf miljoen euro uitgeven aan transfers

PSV wil zich dolgraag versterken met Steven Defour. De Eindhovenaren hebben een bod gedaan van 4,5 miljoen euro op de middenvelder van FC Porto en kan dit nog verder verhogen naar vijf miljoen euro. De Portugezen willen minimaal een bedrag tussen de zes en zeven miljoen euro.

“We hebben nog vijf miljoen euro voor nieuwe spelers, en geen cent meer in kas. Of we niet met de raad van commissarissen gaan praten voor wat meer geld? Nee, absoluut niet. We doen het met de vijf miljoen euro en geen cent meer. Uitgesloten. Dat is de afspraak en iedereen is daarvan op de hoogte”, aldus de van AZ overgekomen Toon Gerbrands in gesprek met NOS Langs de Lijn.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer