Zakaria Bakkali in de belangstelling van Spurs, Valencia en Liverpool

Spurs, Valencia en Liverpool houden de situatie van Zakaria Bakkali bij PSV nauwlettend in de gaten. De vleugelaanavaller twijfelt om zijn contract te verlengen bij de Eindhovenaren en hij is inmiddels teruggezet naar de beloften. Dit weet Sportmagazine.be te melden.

Voor PSV is het erg duidelijk. Als Bakkali niet verlengt, dan moet hij deze zomer vertrekken. Dat heeft deze geinteresseerde clubs dus wakker gemaakt. Mocht PSV er niet in slagen om hem deze zomer te verkopen en Bakkali verlengt zijn contract niet, dan loopt het talent volgend seizoen transfervrij de deur uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.