‘AS Monaco zet in op Arjen Robben bij vertrek van James Rodriguez’

James Rodriguez staat voor een overgang naar Real Madrid. Maar liefst zeventig miljoen euro moet de spelmaker kosten. Mocht deze transfer doorgaan dan willen de Monegasken Arjen Robben als zijn vervanger. Dit weet L’Equipe te melden.

Naast de Hollander staan er nog een aantal namen op een lijstje. Ook Angel di Maria is in beeld als opvolger van Rodriguez. De Argentijn van Real Madrid wordt mogelijk betrokken in de transfer van Rodriguez. Di Maria staat echter op het punt om voor zestig miljoen euro over te stappen naar Paris Saint-Germain. Andere mogelijke vervangers van de Colombiaan zijn Alessio Cerci (Torino) en Antoine Griezmann (Real Sociedad).

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer