PSV-spits wil geld zien van Russische club

Tim Matavz kan de afgeketste transfer naar Rubin Kazan nog altijd niet vergeten. Alles was deze winterstop in kannen en kruiken, maar toch ging de deal niet door. De Russen zagen na de medische keuring van de aanvaller toch van hem af. Knieproblemen zouden hier de oorzaak van zijn.

Matavz heeft besloten om juridische stappen te nemen om op die manier een schadevergoeding van Rubin Kazan te krijgen. Hij heeft zijn advocaten inmiddels laten weten dat de zaak voorgelegd moet worden aan de Russische voetbalbond, meldt het Eindhovens Dagblad. Het bedrijf Legal Sport, dat de afgeketste transfer onderzoekt, is van mening dat er sprake is van een ‘onrechtmatige beëindiging van het arbeidscontract’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.