PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Spurs gaan zich melden voor Nederlandse Cristiano Ronaldo’

Met zijn optreden tegen Australie heeft Memphis Depay indruk gemaakt in de Internationale voetbalwereld. Volgens het Engelse Metro wil Tottenham Hotspur twintig miljoen euro neertellen voor het jonge supertalent van PSV. De krant maakte over Depay zelfs de vergelijking met Cristiano Ronaldo.

Depay kwam woensdag tegen Australië vlak voor rust het veld in en was met een assist en een goal verantwoordelijk voor de ommekeer in de wedstrijd. Een delegatie van Tottenham Hotspur was tijdens dat duel aanwezig en raakte zo overtuigd van de kwaliteiten van de PSV’er, dat het direct miljoenen opzij heeft gezet. Ook Manchester United is geïnteresseerd, maar Tottenham heeft goede hoop dat het die strijd kan winnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.