PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Zakaria Bakkali tekenen de vrede’

Waar het leek dat Zakaria Bakkali zou vertrekken bij PSV, hebben ze de ruzie nu weer bijgelegd. Dit weet zijn zaakwaarnemer Didier Frenay te melden.

Volgens Freney heeft er een goed gesprek plaatsgevonden tussen de famailie en PSV. “Er is besloten om alles wat in het verleden gebeurd is te vergeten”, zegt Frenay in Het Laatste Nieuws. Het contract van de vleugelspeler loopt volgend seizoen af. Volgens Freney ‘zien we wel wat er gaat gebeuren’: “Of Zakaria tekent een contractverlenging, of we komen tot een akkoord voor een transfer”, zegt de zaakwaarnemer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.