PSV-opleider: ‘Ajax-publiek was ongelooflijk naïef en irritant’

PSV-opleider Art Langeler heeft woensdagavond niet echt genoten van het treffen tussen Ajax A1 en PSV A1. Hij ergerde zich mateloos aan het optreden van de supporters uit Amsterdam.

Langeler begon nog sportief. Ajax zeer terecht kampioen, niets mis mee”, zegt hij in zijn column op de clubsite van PSV. “Dat was er wel op de tribune overigens, dan zie je het verschil tussen de randstad-cultuur en de Brabantse manier van uiten. Amsterdammers praten en zijn zeer chauvinistisch, en dan druk ik me voorzichtig uit. Achter mij zat een dame, ongelooflijk hoe naïef en (misschien onbewust) irritant zij de wedstrijd verbaal begeleidde. Niet geremd door enige kennis van zaken riep ze aan alle kanten tenenkrommende irritatie en plaatsvervangende schaamte op.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer