‘PSV zet in op middenvelder van Galatasaray’

PSV hoopt zich te versterken met Izet Hajrovic. De middenvelder van Galatasaray steggelt momenteel met zijn club over achterstallige betalingsverplichtingen en PSV hoopt daar van te profiteren. Ook Schalke 04 en Everton zijn in de markt voor de speler. Dit Calcio Mercato te melden.

De Bosniër sleepde zijn werkgever zelfs voor de FIFA om de 400.000 euro aan salaris waar hij nog recht op had te ontvangen. Uiteindelijk besloot Galatasaray het bedrag toch te storten op de rekening van Hajrovic, waardoor de 22-jarige speler heeft besloten zijn klacht in te trekken. Galatasaray zou Hajrovic echter zat zijn en hem komende zomer willen verkopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.