‘PSV opent de jacht op Thorgan Hazard en Sochaux-middenvelder’

PSV heeft een aantal versterkingen voor volgend seizoen in het vizier. De interesse gaat uit naar Thorgan Hazard, het jongere broertje van Chelsea-speler Eden Hazard. En Sochaux-middenvelder Sanjin Prcic. Dit weet Voetbal International te melden.

Marcel Brands zat onlangs al op de tribune voor Prcic, en is onder indruk geraakt. Ook PSG is in de markt voor de 20-jarige speler uit Bosnie-Herzegovina. De komst van Thorgan Hazard naar Eindhoven lijkt echter moeilijk haalbaar. Jose Mourinho wil hem volgend seizoen een kans geven in het eerste elftal van Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.