‘PSV-aanvoerder heeft geen medelijden met Adam Maher’

Adam Maher kende een moeizaam eerste seizoen bij PSV. De middenvelder werd voor een miljoenenbedrag overgenomen van AZ, maar kon dit nog niet waarmaken. In gesprek met VI zegt Aanvoerder Georginio Wijnaldum geen medelijden te hebben met de speler. ‘Dit hoort nu eenmaal bij het voetbal’.

“Nee, niet echt. Hij heeft een moeilijk jaar gehad, maar dit hoort bij voetbal. Je moet mentaal sterk zijn als je in de top wil spelen. Als hij hieruit komt, zal hij zich weer verder ontwikkelen”, zegt Wijnaldum, met de nadruk op het woord ‘als’. “Ja, want hij moet dat helemaal zelf doen. Adam kan ontzettend goed voetballen, dat staat buiten kijf. En heel veel spelers maken mee wat hij nu meemaakt. Nu gaan we zien of Adam ook mentaal sterk is. Daar probeer ik hem bij te helpen”, gaat de middenvelder verder tegenover VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.