PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-fans willen af van Brands en Cocu weer als assistent’

De supportersverenigingen van PSV zijn uitgesproken. Marcel Brands moet zijn biezen pakken, en Philip Cocu moet weer terugkeren als assistent-trainer bij de club. In een brief hebben ze dit duidelijk gemaakt.

“We zijn al zes jaar geen kampioen”, staat er volgens Omroep Brabant in de brief richting PSV. “Tijd voor een nieuw bestuur. Marcel Brands moet vertrekken en Philip Cocu moet een stapje terug doen en terugkeren als assistent, zodat hij meer ervaring op kan doen. Daarnaast moet er toptrainer aangetrokken worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.