‘PSV en Heerenveen strijden om Deense talenten’

Kasper Kusk en Nicolaj Thomsen staan beide in de belangstelling van PSV en Heerenveen. De twee staan onder contract bij
Aalborg BK en worden wekelijks bekeken door beide clubs.

Er zijn meerdere spelers en Nicolaj Thomsen is inderdaad één van de spelers die we in de gaten houden, net als zijn ploeggenoot bij Aalborg BK Kasper Kusk. Er spelen veel interessante spelers in Denemarken en zij zijn er twee van”, aldus technisch directeur van Heerenven Hans Vonk, die ontkent dat Heerenveen in januari concreet in de markt was voor Thomsen. “Dat is niet waar en ik weet niet waar het vandaan komt. En wat we in de zomer gaan doen, weten we nog niet.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer