PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Philip Cocu doet vanwege tumor een stap terug bij PSV

Philip Cocu zal de komende tijd niet meer op de bank zitten bij PSV. De trainer kampte al enige tijd met rugklachten, en nu blijkt dat er een tumor in zijn rug zit. Vandaag is hij met succes geopereerd. Het gaat waarschijnlijk om een goedaardige tumor.

In een officiële verklaring vraagt PSV de media om Cocu met rust te laten. “Cocu treedt gedurende zijn herstel voorlopig niet op als hoofdcoach van PSV, waarbij zijn taken worden waargenomen door de overige leden van de technische staf. Assistent-trainer Ernest Faber zal naar buiten treden als aanspreekpunt voor alle sportieve zaken rondom de selectie. Ook hij is vrijdag aanwezig op de persbijeenkomst.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.